Hakkımızda

Isparta Meslek Yüksekokulu tarafından işletilen Çiftçi Eğitim Merkezi, Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Kampusu alanı içindedir. Çiftçi Eğitim Merkezi güvenli, rahat ve huzur dolu bir ortamda konaklama imkânı sunarken MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Aşçılık Programı öğrencilerinin de uygulamalı otelcilik eğitimlerine katkı sağlamaktadır.

Geniş yeşil alan içerisinde dağ manzaralı ve meyve bahçeleri içinde olan otelimizde odalar konukların her türlü rahatlığı için tasarlanmıştır. Otelimizde verilen hizmetler oda ve kahvaltı şeklindedir. Ayrıca aylık uygun ücretlerle daimi konaklama da sunulmakta olup geniş otopark alanı ile hizmet vermektedir.

Modern, şık ve doğal çevreyle uyumlu tasarımı ile uygulama otelimizde kendinizi evinizde gibi hissedebilirsiniz.